Изјава о одрицању одговорности

Изјава о одговорности за Цоолсториес22.цом.нг

Ако су вам потребне додатне информације или имате било каквих питања у вези са одрицањем одговорности наше веб локације, слободно нас контактирајте е-поштом на Ингизбимбо300@гмаил.цом. Наша изјава о одрицању одговорности генерисана је уз помоћ генератора изјаве о одрицању одговорности.

Изјаве о одрицању одговорности за Цоолсториес22.цом.нг

Све информације на овој веб локацији – хттпс://цоолсториес22.цом.нг/ – објављене су у доброј намери и само у опште информације. Цоолсториес22.цом.нг не гарантује за потпуност, поузданост и тачност ових информација. Било која радња коју предузмете у вези са информацијама које пронађете на овој веб локацији (Цоолсториес22.цом.нг), строго је на ваш ризик. Цоолсториес22.цом.нг неће бити одговоран за било какве губитке и / или штету у вези са употребом наше веб странице.

Са наше веб странице можете посетити друге веб странице пратећи хипервезе до таквих спољних веб локација. Иако се трудимо да пружимо само квалитетне везе до корисних и етичних веб локација, ми немамо контролу над садржајем и природом ових веб локација. Ове везе до других веб локација не подразумевају препоруку за сав садржај који се налази на тим веб локацијама. Власници веб локација и садржај могу се променити без најаве и могу настати пре него што будемо имали прилику да уклонимо везу која је можда „покварена“.

Имајте на уму и да када напустите нашу веб локацију, друге странице могу имати другачије политике приватности и услове који су ван наше контроле. Обавезно проверите политике приватности ових веб локација, као и њихове „Услове коришћења услуге“ пре него што се бавите било којим послом или отпремите било какве информације. Нашу Политику приватности креирао је Генератор политике приватности.

Пристанак

Коришћењем наше веб странице пристајете на нашу изјаву о одрицању одговорности и пристајете на њене услове.

ажурирање

Ако ажурирамо, изменимо или извршимо било какве промене у овом документу, те промене ће бити истакнуте овде.